Parmezános paradicsom

Elkészítési idő: 20 perc
4 személyre

Hozzávalók:

4 paradicsom, hosszába felére vágva
¼ csésze frissen reszelt Parmigiano Reggiano DOP
1 teáskanál friss oregánó
¼ teáskanál só
frissen őrölt fekete bors
4 teáskanál extra szűz olivaolaj

Elkészítés:

Melegítsük a sütőt 230 fokra. Helyezzük a paradicsomokat vágott oldalukkal felfelé a tepsibe. Szórjuk rá a parmezánt, az oreganót, a sót és a frissen őrölt borst. Locsoljuk meg az olívaolajjal és süssük kb. 15 percig, amíg a paradicsomok megpuhulnak.

Receptek

×

Ez a weboldal cookie-kat használ az Adatvédelemi szabályzattal összhangban. A tárolás paramétereit és a cookie-khoz való hozzáférést a böngészőjében állíthatja be.